Vejen til succes med PurePower.dk

Med PurePower og deres kvalitets kosttilskud vil jeg i fremtiden få endnu mere overskud i min hverdag.

Jeg har længe været glade for PurePower produkterne, hvorfor jeg var heldig at indgå en samarbejdsaftale.
En aftale jeg har set frem til!

I en hverdag, hvor jeg typisk har to træninger + styketræning på en dag skal der noget energi indenbords. Det kan indtages i form af mange ting. De dage hvor jeg har travlt, har ekstra lange træningspas eller skal til konkurrence er det vigtigt at få god energi (også på farten). Jeg får med PurePowers produkter nem og hurtig tilgængelig energi og mellemmåltider i en travl hverdag.

Favoritterne

Af produkterne er jeg stor fan af “den grønne energi snack”, som er lavet på havre – en fantastisk snack inden morgenløb, eller under en lang træning/konkurrence.
Jeg har også god erfaring med Carbo Race Elektrolyt, som også smager helt fantastisk.

Jeg er yderst taknemmelig med alt den støtte jeg får. Det får mig til at tro på at mit mål til DM halvmarathon (CPH Half) lykkes mig. Til trods for min krop har været udsat for salmonella forgiftning, og stadig ikke er helt på toppen, så hjælper den gode energi fra PurePower mig mod mine mål!

Gå ikke glip af at smage PurePower produkterne!

[wdi_feed id=”1″]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *