Hall of Runners

Denne side er dedikeret til de flotte præstationer på mit hold gennem tiden. Det er nødvendigvis ikke tiden som gør en præstation flot – her er det lige så meget den udvikling og disciplin som danner grundlag for præstationen der dedikeres her.

Lad mig pointere at jeg ikke har nævnt alle, men vil bestræbe mig på løbende opdatere listen 🙂

Anina Laugesen - CPH Marathon
Anina gennemførte sit første marathon på nok årets varmeste dag at løbe marathon på i København. Jeg var med på sidelinjen hele dagen, og var vidne til en præstation udover det sædvanlige. En stædig men også den nok gladeste løber jeg nogensinde har trænet.
Pernille Caulsund
Pernille Causlund – Fighter, vedholdende særdeles disciplin opfyldt løber! Pernille er i gang med at løbe en masse halvmaraton – målet er klub100 halvmaraton. Udover det har Pernille løbet halvmaraton på 1:45:45!
Stine Vejstrup
Stine Vejstrup – en pligtopfyldende løber med masse bolde i luften. Et nærmest pendlerliv sammen med studie, arbejde og familieliv – ej forglemme løb formår Stine at gribe dem alle. Vildt flot ! Her ses hun med smil på læben – hun løber nemlig PR 1:42:47 !
Alex Lindstrøm -CPH Half
Alex – en ung mand med hjerte på rette sted. Alex har et hårdt fysisk arbejde, og selvom han til tider har brugt kroppen mere end hvad langt de fleste har gjort på en dag, så trodser Alex vind, vejr og træthed. En rigtig vinder i mine øjne! Her kommer han i mål til CPH half 2019 med en flot PR! 1:33!
Jesper Eberhard
Jesper Eberhard – fuldtidsjob, fuldtidsfar, fuldtids mand, fuldtidsløber. En mand med viljestyrke!
Jesper blev i 2019 sølvinder i hold til Nordisk politimesterskaber.
Marathon: 02:39 Halvmarathon: 01:15 5 km: 16:48
Simon Schmidt
Simon Schmidt – den unge komet! Simon har store ambitioner, og knokler hver dag. På arbejde, i hjemmet, i løbeskoene. Han har et potentiale mange beundrer. Halvmarathon: 01:19 5km: 16:51
Annika Fabrin
Annika Fabrin – kæmpe talent. Ihærdig. Pligtopfyldende. Der er ikke noget at sætte en finger på. Annika kommer i fremtiden til at fokusere på de korte distancer – 3.000m og 5.000m, men kommer naturligvis også til at løbe nogle kendte distancer såsom halvmarathon og marathon! 3.000m: 9:37 5.000m: 19:12 10km: 41:00 Halvmaraton: 01:29

Der mangler nogle billeder fra øvrige deltager – følg med og se om du ikke en dag komme med på Hall of Runners 🙂