Vitaminer til Vinteren

Vinter Vitaminer fra Pharma Nord

Jeg anvender altid – året rundt – vitaminer og tilskud fra Pharma Nord.

Jeg synes selv jeg er god til at undgå de helt slemme og længerevarende forkølelser og influenza. Jeg tror det kommer af god kost og særligt vitaminer med HØJ BIO-OPTAGELIGHED.
Det skriver jeg med stort, da det har rigtig stor betydning for, hvor meget af de vitaminer du indtager du faktisk også optager.
Heldigvis garanterer Pharma Nord høj optagelighed i alle sine produkter.

Gode Vitaminer

Jeg tager en række forskellige vitaminer, men jeg har lavet en meget simpel basic guide:

En basic vinter guide:

1 stk multivitamin – Multivitamin Pharma Nord er et bredt sammensat tilskud til kosten af høj kvalitet fremstillet under farmaceutisk kontrol. Multivitamin Pharma Nord indeholder 12 vitaminer og 6 mineraler, herunder det patenterede selenpræparat SelenoPrecise® samt andre vigtige antioxidanter. En enkelt tablet giver en høj dosis af de fleste, relevante vitamin- og mineralstoffer, bl.a. B-vitamin-gruppen.

1 stk D-vitamin –  D-vitamin regulerer calciumkoncentrationen i blodet nøje. Er calciumkoncentrationen i blodet for lav, kan det blandt andet medføre muskelkramper. D vitamin sikrer også den rigtige balance i immunsystemet, og menes knyttet til kroppens generelle energiniveau og humøret samt blodsukkerreguleringen. Enkelte studier dokumenterer desuden en potentiel evne til at forebygge visse kræftformer.
D-vitamin kan tages hele dagen. Men gerne sammen med et hovedmåltid. Det er pga. vitamin D er fedtopløseligt og skal bruge fedtet i maden for at optages – dog er alle d-vitaminer fra Pharma Nord allerede sammen med olie, således man er sikret den mængde fedt der skal til.

2 stk Bio-Marin PLUS – Plus fordi der er  tilsat B-vitaminerne folinsyre og vitamin B12. De to B-vitaminer bidrager til normale psykologiske funktioner og et normalt immunforsvar.

 

Har du tendens til nemt at blive forkølet kan jeg anbefale følgende produkter:

Ved ekstra forkølelser:
1 bio-C-vitamin
1 selenoPrecise

Jeg håber det kan inspirere dig til en god vinter uden sygdom! 🙂

Brug koden: >> Gehlert25 << og får 25% rabat på alle Pharma Nord produkter.