Gratis Løbeprogrammer

Hvis du gerne vil have inspiration til at bygge din løbetræning op har jeg har lavet to gratis løbeprogrammer.

Det ene løbeprogram hjælper dig, som vil starte med løb. Om det så er genoptræning efter skade eller om du er helt ny på løb.

Det andet løbeprogram er et du kan starte op på, hvis du har trænet et stykke tid og er klar til at løbe noget tempo eller har mod på en konkurrence.

Hvis du gerne vil udfordres mere, eller gerne vil have et personligt skræddersyet løbeprogram kan du altid kontakte mig. Læs mere her.

Det er vigtigt du ikke presser dig selv til alle dine træninger. Din krop har også brug for at løbe nogle rolige ture. Det er som regel en rigtig god ide at skynde sig LANGSOMT. Løb tager tid, og det ved jeg om nogen. Der er ingen genveje, så NYD processen og NYD du kan.

Kontakt mig endelig for yderligere information eller om du har fået glæde af programmerne.

Der er en række fordele med et forløb hos mig udover et personligt skræddersyet løbeprogram.
Du opnår nemlig en lang række fordele hos mine samarbejdspartnere:

Så bruger du enten løbesko, løbetøj, løbeudstyr eller kosttilskud så har du udover personlig træning også disse fordele.

Jeg har været meget privilegeret at få nogle samarbejdsaftaler med de allerbedste produkter på markedet. Det er jeg meget stolt af, og det er vigtigt for mig at kunne stå 100% inde for, hvad jeg tilbyder andre.