Ambitioner og Bevæggrunde

Jeg trænes af eliteløber Thijs Nijhuis, som har en stor del af æren af, at jeg har et velafbalanceret liv, hvor træningen passer ind i det daglige. Jeg elsker at træne, og hvad jeg elsker endnu mere er, at teste mig selv med startnummeret på brystet. For mit vedkommende jagter jeg de perfekte præstationer. De kommer af god forberedelse, og derfor er det vigtigt at have ro i maven i form af dygtige og erfaringsrige personer til at støtte og tro på mig.

Ambitioner

Min fokus i 2018 ligger på at få bygget mere base samt mere fokus på banesæsonen. Jeg er gået fra at løbe 36km i snit ugentlig i 2016 til et snit på 45km ugentlig i 2017. Jeg vil gerne have bygget den ugentlige mængde yderligere op. Ambitionen er at jeg skal ligge stabilt på 70km om ugen i 2018.

Som kort skrevet, så vil jeg have endnu mere fokus på banesæsonen. Jeg vil gerne forbedre mig på 3.000m og 5.000m distancen. Det er alfa og omega jeg får en masse fart i benene i forhold til den langsigtede plan på de længere distancer.

Derfor er de konkrete mål for i år:

3.000m 8.45
5.000m sub 15
10km 31.30
1/2 maraton sub 70

Jeg er måske meget beskeden i mine mål, men jeg er god til at overraske mig selv. Jeg tror på at det er indenfor rækkevidde!

Jeg har en træner, en kostvejleder, PurePower og Pharma Nord, som tror på mig, en stærk viljestyrke og en iver på at forbedre mig hver dag.

Henrik Gehlert

 

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.