Sponsorer

Mine sponsorer

Jeg er super stolt over at have nogle fantastiske støtter. De er med til gøre min træning og hverdag bedre.

 

PurePower er en dansk virksomhed, som leverer højkvalitets sportsernæring til nordiske atleter. Med PurePower og deres kvalitets kosttilskud vil jeg i fremtiden få endnu mere overskud i min hverdag.

 

Jeg er så heldig at jeg får hjælp fra verdens fedeste sportsmærker. Blandt disse er Compressport noget jeg virkelig føler mig privilegeret over at få hjælp fra. Det er fantastiske tøj-produkter – til løb og restitution. Det fås ikke bedre!

 

Pharma Nord leverer top kvalitets kosttilskud. Jeg har brugt kosttilskud fra Pharma Nord de seneste to år, og lige nu har vi et samarbejde, hvor jeg har mulighed for at gøre netop den forskel der skal til, for at jeg restituerer bedst og hele tiden har en krop der er i balance!

 

Brooks leverer lækkert træning- og konkurrencetøj. Ikke nok med de er Brooks et firma som laver seriøse gode løbesko. Jeg har løbet i alle mærker, men jeg føler mig absolut mest hjemme i Brooks. Derfor er jeg unægtelig en glad dreng når jeg får støtte fra Brooks jeg elsker allermest!

 

. . …………………………………………………….. Sundfokus hjælper mig med min kost, og hjælper mig mod mine mål. Mia Sørensen er vildt dygtig, og har hjulpet mig til en sund livsstil. Sundfokus rådgiver i sund næringsrig kost til en travl hverdag som alle kan få glæde af. Mia Sørensen er selv marathonløber – hendes motto er “Træningen foregår også gennem MUNDEN”.

 

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *