Pharma Nord Magnesium, Hvorfor?

Magnesium – et vigtigt mineral!

Jeg har på min instagram profil efterhånden skrevet og postet omkring magnesium.
Senest skrev jeg “Magnesium til at sove på”.
Hvis vi kigger på muskler, celler, nervesystem og psykologisk funktion, så spiller magnesium en vigtig rolle i disse – og når alle disse forhold fungere normalt og er i balance, så vil du også opleve en langt bedre søvn. Derfor tager jeg magnesium hver aften. Kun derfor? – Nej!

Mange fordele ved Magnesium

Magnesium findes i alle kroppens celler og 98% heraf findes inde i cellerne. En voksen person indeholder omkring 24 g magnesium, heraf ca. 25% i vores muskler og ca. 60% i knoglerne sammen med bl.a. calcium og fosfor.

Kroppen mister magnesium, når man spiser usundt, og kroppens lager af magnesium kan derudover drænes af hård fysisk udfoldelse og stress – så alle der dyrker sport til dagligt. Mangler kroppen magnesium, vil den ligesom med calcium forsøge at opretholde blodets magnesiumkoncentration ved at frigøre magnesium bundet i knoglevævet.

Hvad virker det på?

1 – Reduktion af træthed og udmattelse

Magnesium vedligeholder din normale energi, og modvirker træthed og udmattelse. Magnesium har en vigtig indflydelse på enzymsystemet og mangel af mineralet vil derfor føre til at disse fungerer dårligt.

2 – Vedligeholder dine knogler

Da magnesium er så vigtig en del af kroppen har det også indflydelse på knoglerne.Det hjælper herunder også til vedligeholdelse af tænderne. (win-win)

3 – Er med til sikre at musklerne fungerer som de skal

Calcium er yderst vigtigt for dine muskler og magnesium hjælper med at tilpasse dette. Så sammenspillet mellem magnesium og calcium er vigtigt – specielt for

musklerne (og restitution).

4 – Bidrager til normal hjertefunktion

Magnesium er godt for kredsløbet og hjælper med at regulere blodtrykket. Derfor bidrager det også til en normal hjertefunktion.

5 – Hjælper med at opretholde elektrolytbalancen

Elektrolytter refererer til mineraler i din krop, som har en elektrisk ladning. Heriblandt er calcium, kalium, chlorid, natrium og i særdeleshed også Magnesium nogle af de mest almindelige elektrolytter.

6 – Er med til at sikre at dit nervesystem fungerer normalt

Flere af forholdene ovenfor kan, hvis de er i ubalance, påvirke nervesystemet og stresse dette unødigt. Derfor har magnesium også en særdeles positiv indvirkning på nervesystemet.

Lidt mere til de nysgerrige:
Magnesium er vigtigere end du tror!

Kan med fordel tages forskudt for et måltid (Bedst aften).
God sammen med Multivitamin Pharma Nord og Bio-Calcium+D3+K.

                                               Magnesiumtesten

Du kan som forbruger selv teste om din magnesium-tablet opløses effektivt. Vi har puttet to magnesium-tabletter i hver sit glas vand. I det venstre glas er Bio-Magnesium-tabletten fra Pharma Nord fuldstændig opløst og klar til at optages efter et par minutter. I glasset til højre ligger en magnesium-tablet fra en konkurrent. Selv efter 24 timer i vandet viser konkurrentens tablet ikke tegn på opløsning.

 

Hvilke symptomer er der så ved mangel på magnesium? Hvad skal du kigge efter?
Du vil kunne mærke en øget træthed og opleve at du lettere bliver udmattet – både fysisk såvel som mentalt. Det bliver derfor også sværere at koncentrere sig. Når kroppen mangler magnesium kan det også sænke appetitten.

Klik ind på linket HER og forkæl din krop – ligesom jeg gør 🙂