Energy Snack – PurePower

En gang PurePower – altid PurePower

Der hersker efterhånden ingen tvivl om, hvor vild jeg er med PurePowers produkter.
Egentlig er det ikke kun produkterne jeg har forelsket mig i. Virksomheden og menneskene bag brænder for at lave produkter, som er med til at løfte niveauet for energitilskud og restitutions-produkter til et højere standpunkt.
Nu nævner jeg ikke nogle navne – men at slå på proteinindholdet i en “sund” snack er i min optik meget misvisende for den almene forbruger.
Jeg føler på ingen måde, at PurePower forsøger at bilde mig/os ind at deres produkter er sunde. Derimod er det produkter, som vi faktisk kan bruge i vores daglige træning. Det fungerer nemlig på den måde, at når vi er i gang og har trænet, så har vores krop i særdeleshed brug for kulhydrater – mere end vi har brug for proteiner. Det kan jeg nørde i en anden gang – dette indslag skal egentlig handle om, hvordan og hvorfor jeg bruger Energy Snack som en daglig rutine:

Energy Snack – Før og under træning

Jeg var lidt inde på det med proteiner og kulhydrater, men hvorfor? Før, under og efter træningen har vores muskelceller enten tømt eller mangler energi for at genopbygge sig selv igen. Det gør den i høj grad af kulhydrater, hvorfor sammensætningen af protein og kulhydrater faktisk er væsentlig i de måltider du spiser i forbindelse med din træning.

Selv har jeg en dagligdag, hvor jeg studerer og træner to gange om dagen – 7 dage om ugen. Det betyder for mig, at jeg skal være god til at fylde brændstof på tanken, så jeg faktisk kan være fungerende i min træning, og lige så vigtig i min daglige gørende som studerende, løbetræner, kæreste osv.

Morgenrutinen

Når jeg skal træne om morgen har jeg ikke den største appetit, og egentlig har jeg ikke behov for særlig meget inden en morgentræning. Jeg har før løbet 15 km på to glas vand – og det var også fint, men jeg var bare vildt træt flere timer efter. Selvom jeg fik morgenmad efter badet, følte jeg stadig kroppen blev dvask af min morgentræning. Jeg spiste med vilje ikke noget, for jeg var bange for den der “løbermave”…

Jeg havde jo de Energy Snack fra PurePower i skabet, og har haft nogle gode eftermiddagstræninger på disse havrebar.
Opskriften for en god morgentræning: 1/2 bar om morgen og et glas vand og afsted. Hvorfor havde jeg ikke tænkt så logisk før? Nå, men det virker for mig – prøv det! 🙂

Før dagens anden træning

Jeg spiser normalt efter min morgentræning, og tænker ikke over at jeg skal huske at spise specifikke ting, for at jeg kan træne optimalt igen. Det éneste jeg igen har som rutine, er at jeg en time inden min eftermiddagstræning spiser endnu en Energy Snack. Igen kulhydrater inden jeg skal ud og træne. Det er nemt at optage for kroppen, da der er den hurtige energi i form af sirup, men også de mere komplekse kulhydrater såsom fibre og fuldkorn. Alt noget Energy Snack indeholder.

>>En energibar bør ikke alene bestå af simple kulhydrater (sukker), men heller ikke kun af komplekse kulhydrater (fibre/fuldkorn), da energitilførslen skal ske jævnt over tid for optimal udnyttelse.<<

 

Jeg håber at nogen kan bruge Energy Snack på samme måde som jeg selv!
Pssst! Kakaoen smager som havregrynskugler 😉

Hvis du har spørgsmål – så er jeg klar på Instagram og hjemmesiden.