Mine kosttilskud fra Pharma Nord

>>Hvorfor kosttilskud?<<

For to år siden, hvor jeg besluttede mig for, at jeg måtte gøre noget ved min forståelse for sund kost stiftede jeg bekendtskab med Pharma Nord.
Et bekendtskab som er vokset sig større og er blevet til et samarbejde.

Jeg, som løber, føler mig oftest udsat for diverse sygdomme der bevæger sig fra mund til mund om vinteren. Jeg er klar over at man kan få mange ting gennem sin kost, men jeg har det trygt når jeg tager produkter fra Pharma Nord. Jeg vender lige tilbage hertil… Hvad er Pharma Nord egentlig?

Pharma Nord er en af Europas førende virksomheder indenfor produkter med essentielle næringsstoffer. De udvikler, producerer og markedsfører kosttilskud og lægemidler med vægt på høj optagelighed, sikkerhed og dokumentation.

Produkterne afprøves aktivt i videnskabelig forskning, og til dato er der publiceret mere end 300 videnskabelige studier med Pharma Nords produkter. Pharma Nord har valgt at imødegå den stigende efterspørgsel ved at udbygge de danske produktionsfaciliteter i Vojens fremfor at producere i udlandet. En af årsagerne er, at den restriktive danske lovgivning på dette område er højt respekteret i udlandet.

Meget kort og præcist er Pharma Nord ovenover beskrevet.
Nogen kalder kosttilskud ”piller” – jeg foretrækker at kalde det tabletter. Det er nemlig ikke noget som hjælper kroppen kunstigt. Kroppen har brug for mineraler og vitaminer for at stå mod den belastning vi/jeg udsætter mig for som løber.

Jeg føler mig tryg ved at bruge tabletterne fra Pharma Nord, da jeg ved at jeg sørger for de bedste betingelser for min krop HVER DAG;

Morgen: Multivitamin X 1, Bio-Marin (fiskeolie) X 1, Calcium X 2

Middag: Bio Sport (8+1/kapsler/Selen), Bio-C-vitamin X 1, D-Pearls 20 µg X 2, Bio-Quinone Aktivt Q10 Gold X 1
Aften: Bio-Magnesium X 2

Aften inden jeg går i seng børster jeg mine tænder i Zymbion Q10 tandpasta (Fluorindhold 1500 ppm)

Det lyder som mange ting, men jeg synes ikke det er meget. Det er hvad min krop kan bruge for at yde bedst muligt.
Det giver mig velvære at bruge produkterne velvidende at Pharma Nord går meget op i optageligheden. Hvad kan de hjælpe at købe produkter man alligevel ikke kan optage?

Dette var blot til inspiration – og stil gerne spørgsmål til hvad de forskellige ting gør gavn for (og hvis du er interesseret i at prøve) 🙂

Jeg er en GLAD Pharma Nord bruger!

Henrik Gehlert