Optimering af kost med Mia Sørensen

Kost og Løb

Min tilgang til løb er at optimere på alt, hvad jeg selv er herre over. Jeg arbejder hele tiden på, at træne og øge styrke af meget små muskelgrupper for at kunne holde til en endnu større belastning.
Nu er det sådan at træning også foregår gennem munden. Derfor tog jeg i starten af 2016 kontakt til Mia Sørensen, som lige siden har vejledt mig indenfor kost, men også har været en utrolig personlig støtte.

Min startvægt var 71kg og en fedtprocent på 11 ved forløbets start. Det er jo ingen voldsom vægt taget betragtning af mine 185cm fra tå til top. Jeg havde brug for én som kunne hjælpe mig til at ændre mine kostvaner. På daværende tidspunkt var det for nemt at køre forbi fastfood-kæderne efter arbejde. Min kostplanlægning var sporadisk, og spiste alt med masser af ost på! (guf guf – dengang)

 

God Kost = Færre Skader

Da jeg startede forløb hos Mia Sørensen var jeg hele tiden ramt af skader. Det var demotiverende at træne sig ind i skader hele tiden, selvom jeg faktisk trænede rigtigt.
Jeg var bare rigtig dårlig til at passe på min krop og “fodre” den med de rigtige ting.

Få uger inde i mit forløb havde jeg en vild oplevelse af min krop. Den virkede “ren”, og mere præcis kan jeg desværre ikke sige det. Jeg begyndte at få overskud på arbejde. Der var heller ikke den lille “flap” som bulede udover selen på maven i bilen. Jeg følte mig simpelthen tilpas og begyndte at være en mere glad dreng.

Jeg havde en klar aftale med Mia om at jeg skulle nå mit vægttabsmål på knap tre måneder. Jeg havde et ønske om at veje 66-67 kg efter forløbet. Men vigtigst for mig var at jeg følte jeg havde det godt med det hele.

I takt med kroppen fik det bedre, så var min restitution også væsentlig bedre end hidtil. Jeg fik de rigtige byggesten til kroppen, og havde jeg dog bare tænkt på det før. Men bedre sent end aldrig!

Sidste Vejning

Til min sidste vejning var jeg meget nervøs. Jeg var glad for hvordan jeg så mig selv i spejlet, men følte også jeg var blevet stærkere. Derfor troede jeg også at jeg havde taget lidt på igen.

Det skulle vise sig at være løgn! Jeg vejede nemlig 66,5kg ved min sidste vejning, og med en fedtprocent på under 6 kunne jeg ikke få mine arme ned igen!

Det har uden tvivl været rigtig hårdt, at skulle modstå en masse fristelser hver dag fra kollegaer og familie.
Jeg har bare lært at tænke sundt nu. Jeg tænker ikke hele tiden på at spise fastfood – også selvom det er nemt!

Glad og Smilende

Jeg er gået fra at være en dreng med nogenlunde ambitioner til at være en MEGA STOLT dreng med endnu større ambitioner og ENDNU MERE selvtillid. Jeg hviler meget mere i mig selv end nogensinde før.

Det er ikke blot fordi jeg har tabt mig, men fordi jeg har lært rigtig meget af Mia Sørensen.
Jeg har lært meget om “SundFokus” og dertil har Mia været og er en stor personlig støtte i min dagligdag.

Jeg føler jeg har kendt Mia altid, og hun gør jeg føler mig tryg ved at stille hende om rådgivning til livet og vejen. Hun er bare fantastisk!

Følg hende på Facebook: www.facebook.com/sundfokus.dk/

Følg hende på Instagram: www.instagram.com/sundfokusmia/

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *