#teamgehlert verdens bedste selskab samlet i Viborg!

Jeg har efterhånden samlet det stærkeste hold jeg kender til i løbeverden.

Søren kom med foreslaget “TeamGehlert”, og det hedder vi den dag i dag!

Jeg træner lidt mere end en håndfuld entusiastiske løbere. Jeg nyder at hjælpe alle mod deres individuelle mål – nogen vil løbe en hurtig 10km, og andre vil løbe langt på 6timer! Intet er for stort eller småt i TeamGehlert – vi står stærkere sammen, og vi har et kanon godt sammenhold. Det glæder mig helt vildt, at vi kan mødes en søndag eftermiddag, hvor der er besøg helt fra Svendborg og Højer!

Vi fik knyttet et endnu stærkere bånd i teamet, og snakket om alt fra strømper til københavnere (generelt sjælland)! 😉

Nu skal vi alle i gang med at bygge på over vinteren, hvor vi allesammen går benhårdt efter nye rekorder allerede fra foråret. Det bliver hårdt – det bliver godt!
En ting jeg er helt sikker på er at alle udvikler sig i det nye år 🙂

 

>>You have a choice. You can throw in the towel, or you can use it to wipe the sweat off of your face.<<

Hold øje med følgende i den nye sæson:

Anina Laugesen
Amalie Brandstrup
Caroline Fahnøe
Klaus Detlef
Peter Hegelund
Søren Holten