Pharma Nord Bio-Sport og skader

Jeg har haft en hård vinter (ligesom så mange andre atleter), men min vinter er gået med at komme en skade kvit.
Skinnebensbetændelse i venstre underben har været en kæp i hjulet for mig. Mange timers alternativ træning har fyldt mit program over vinteren og foråret. Jo jo, det er sommer nu, men den form jeg skal modellere til en giftig cocktail på de danske landeveje kommer af en god vintertræning. Heldigvis har jeg stiftet godt bekendtskab med verdensførende indenfor kosttilskud – Pharma Nord.
Det lyder næsten som om jeg ikke har løbet i flere måneder, og det er ikke helt korrekt.
Jeg har sørget for at fylde mine depoter op med vigtige vitaminer og mineraler for at booste min krop for at komme ovenpå igen hurtigst muligt.
Jeg har brugt og bruger stadig produkter fra Pharma Nord.
Lige præcis for at give kroppen gode antioxidanter har jeg benyttet mig af Bio-Sport, som er fyldt med mange essentielle vitaminer og mineraler som lige præcis hjælper en belastet krop tilbage i balance.
“Bio-Sport er et unik sportstilskud, som består af en kombination af kapsler og tabletter. Kapslerne indeholder de essentielle omega-3 fedtsyrer i form af letoptagelige frie fedtsyrer samt gammalinolensyre (umættede fedtsyre – det sunde). Tabletterne indeholder vitaminer og mineraler med kendte antioxidantvirkninger i kroppen, som hjælper dig med at holde dig fysisk aktiv – også i de perioder, hvor du belaster dig maksimalt.”
Jeg brugte denne “kur” i tre måneder (november-januar), hvorefter jeg faktisk var bedre løbene siden september. I februar, marts og april er jeg således på vej tilbage til normal træningsbelastning igen. Det er super fedt, og jeg er sikker på at produktet har hjulpet og styrket mig!
Har du problemer med små skavanker i form af betændelsestilstande i kroppen, eller mangler du “et ekstra gear” til restitutionen kan jeg anbefale dig Pharma Nords produkt Bio-Sport !
Det skal tages minimum 30 dage i træk 🙂
Jeg vil i løbet af sommeren fortælle om, hvordan jeg bruger øvrige vitaminer og kosttilskud dagligt i min træning, og hvordan jeg skruer op og ned på kroppens signaler med mine kosttilskud.