Ossola Trail

Efter min deltagelse til DM kort trail 25km, hvor jeg vandt DM sølv i min aldersgruppe er jeg blevet bidt af trail.
Det er vanvittig hårdt, uforudsigeligt, krævende mentalt og samtidigt vildt hyggeligt. En ting jeg bemærkede ved DM kort trail var stemningen. Det er ikke den stemning jeg ser til landevejsløb. Nej, tværtimod! Vi er alle konkurrenter, men det betyder ikke, at vi ikke kan have det hyggeligt sammen før, under og efter løbet. Jeg tog til dette trailløb ret tilfældigt – jeg havde en 30 km træningstur som skulle løbes denne søndag. Jeg havde ingen planer om at løbe stærkt, og derfor blev det til 25 hyggelige km, som gav mig DM sølv, og 5 km afjog efterfølgende. Det har uden tvivl været den sjoveste træning i lang tid på daværende tidspunkt. Ikke nok med det var en sjov træning, så styrkede det mig også væsentligt fysisk.
Derfor har jeg over vinteren været på udkig efter en ny trail udfordring. Jeg synes jeg har formået at finde en rigtig god udfordring!

Jeg har fået bekræftet min deltagelse til Ossola Trail den 9. april i området Gravellona Toce nær Milano i Italien. Det er det nordlige Italien, hvor der kan findes rigtig mange højdemeter.
Jeg tager afsted til dette løb for at udvikle mig på flere parametre. Jeg bliver helt sikkert udfordret på min fysiske kunnen, men endnu mere det mentale i at agere i helt nye miljøer, på egen hånd og i uvante geologiske områder. Disse færdigheder jeg tilegner mig, håber og forventer jeg at kunne drage nytte af til mit store mål til Copenhagen Half 17. september.

Ruten er 27 km langt og byder på 1900 HM. Til sammenligning med DM kort trail er det altså 1000 HM mere og blot 2 km længere en rute. Det bliver uden tvivl det hårdeste jeg til dato udsætter mig selv for. Omvendt bliver det nok også en af de største oplevelser!

Se højdekurven her.

Jeg har ikke i sinde at løbe mig til nogen placering. Jeg kommer til at løbe efter puls og fornemmelse, og så må vi se hvad det bliver til. Jeg medbringer mit GoPro kamera, og vil forsøge at nyde turen og udsigten så meget det er muligt, og få foreviget turen. 

Følg min træning på Instagram, hvor du kan se nogle af mine træningspas 😉 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *